نقش تغذیه در سلامت عمومی مردم ایران
مصرف ناکافی میوه، لبنیات، امگا۳ و همچنین چاقی و اضافهوزن زنگ خطر سلامت هستند.
اصفهان-رضا موحدی فرد-طراح و گرافیست
به گزارش پایگاه خبری فتوح نیوز، مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه میتوان با تغذیه مناسب آمار سالانه مرگها را کاهش داد، تأکید کرد: مصرف ناکافی میوه، لبنیات، امگا۳ و همچنین چاقی و اضافهوزن زنگ خطر سلامت هستند.
دکتر احمد اسمعیلزاده، در همایش روز جهانی مقابله با کاهش ضایعات غذایی و روز جهانی غذا عنوان کرد: هر سال ۴۰۰ تا ۴۲۰ هزار مرگ داریم که ۳۵ درصد به علل تغذیهای مربوط میشود
جهت تهی اینفوگراف با کیفیت اصلی اینجا را کلیک کنید