فتوح نیوز فتوح نیوز
  • خانه
  • همه اخبار
  • فرهنگی
    • فعالیت‌های قرآنی
    • هنر و ادبیات
    • سینما و تئاتر
  • اجتماعی
    • محیط زیست
  • صنعت و فولاد
    • معدن
  • اقتصاد
    • نفت و انرژی
    • مسکن
  • ورزش
  • بین‌الملل
  • استان‌ها
  • شهرستان
    • شهرداری‌ها
  • چند رسانه ای
    • تصویر
    • اینفوگرافیک
    • فیلم
فتوح نیوز فتوح نیوز
  • خانه
  • همه اخبار
  • فرهنگی
    • فعالیت‌های قرآنی
    • هنر و ادبیات
    • سینما و تئاتر
  • اجتماعی
    • محیط زیست
  • صنعت و فولاد
    • معدن
  • اقتصاد
    • نفت و انرژی
    • مسکن
  • ورزش
  • بین‌الملل
  • استان‌ها
  • شهرستان
    • شهرداری‌ها
  • چند رسانه ای
    • تصویر
    • اینفوگرافیک
    • فیلم
آبان ۱۹, ۱۴۰۴
فتوح نیوز فتوح نیوز
  • خانه
  • همه اخبار
  • فرهنگی
    • فعالیت‌های قرآنی
    • هنر و ادبیات
    • سینما و تئاتر
  • اجتماعی
    • محیط زیست
  • صنعت و فولاد
    • معدن
  • اقتصاد
    • نفت و انرژی
    • مسکن
  • ورزش
  • بین‌الملل
  • استان‌ها
  • شهرستان
    • شهرداری‌ها
  • چند رسانه ای
    • تصویر
    • اینفوگرافیک
    • فیلم
فتوح نیوز فتوح نیوز
  • خانه
  • همه اخبار
  • فرهنگی
    • فعالیت‌های قرآنی
    • هنر و ادبیات
    • سینما و تئاتر
  • اجتماعی
    • محیط زیست
  • صنعت و فولاد
    • معدن
  • اقتصاد
    • نفت و انرژی
    • مسکن
  • ورزش
  • بین‌الملل
  • استان‌ها
  • شهرستان
    • شهرداری‌ها
  • چند رسانه ای
    • تصویر
    • اینفوگرافیک
    • فیلم
آبان ۱۹, ۱۴۰۴
صفحه اصلی/اخبار/نقش تغذیه در سلامت عمومی مردم ایران
اخباراجتماعیاستان‌هااقتصاداینفوگرافیکچند رسانه ایفرهنگی

نقش تغذیه در سلامت عمومی مردم ایران

مصرف ناکافی میوه، لبنیات، امگا۳ و همچنین چاقی و اضافه‌وزن زنگ خطر سلامت هستند.
کد خبر :5600 مهر 28, 1404 Updated on مهر 29, 1404 یک دقیقه بخوانید
پرینت
71 بازدیدها
0 نظر

اصفهان-رضا موحدی فرد-طراح و گرافیست

به گزارش پایگاه خبری فتوح نیوز، مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه می‌توان با تغذیه مناسب آمار سالانه مرگ‌ها را کاهش داد، تأکید کرد: مصرف ناکافی میوه، لبنیات، امگا۳ و همچنین چاقی و اضافه‌وزن زنگ خطر سلامت هستند.

دکتر احمد اسمعیل‌زاده، در همایش روز جهانی مقابله با کاهش ضایعات غذایی و روز جهانی غذا عنوان کرد: هر سال ۴۰۰ تا ۴۲۰ هزار مرگ داریم که ۳۵ درصد به علل تغذیه‌ای مربوط می‌شود

جهت تهی اینفوگراف با کیفیت اصلی اینجا را کلیک کنید